Tietoa meistä

Tietoa meistä

Orion Diagnostica on johtava IVD-alan yritys, joka keskittyy vieritestaukseen. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille, erityisesti perusterveydenhuollossa.

Tuotteemme ovat tukeneet terveydenhuollon ammattilaisia oikeiden hoitopäätösten tekemisessä ja potilaan tilan seuraamisessa jo yli 40 vuoden ajan. Toimintamme kattaa yli 60 maata ja 90 % myynnistämme tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Maailmanlaajuisesti asiakkaillamme on käytössä lähes 50 000 QuikRead®- ja QuikRead go® -testisysteemiä. Meillä on noin 300 työntekijää ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli 53 MEUR. Orion Diagnostica Oy:n omistaa pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Axcel Management A/S:n hallinnoima sijoitusrahasto.

Kärkituotteemme QuikRead go mittaa C-reaktiivisen proteiinin (CRP) määrän sormenpääverinäytteestä ja antaa tuloksen jo kahdessa minuutissa. Kliinikot voivat tehdä CRP-testin potilaskäynnin aikana ja näin erottaa bakteeri- ja virusinfektiot toisistaan, mikä auttaa antibioottihoidon kohdentamisessa. QuikRead go -tuoteperheeseen kuuluu myös CRP+Hb-, wrCRP-, wrCRP+Hb-, easy CRP-, Strep A- ja iFOBT (ulosteen piilevä veri) -testit.

Hygienian seurantaan tarkoitetut testit auttavat yrityksiä ja laitoksia havaitsemaan mikrobien ja tuotejäämien aiheuttaman kontaminaation sekä seuraamaan siivouksen ja desinfioinnin tehokkuutta.

Myymme tuotteitamme kansainvälisille terveydenhuollon ja hygienia-alan asiakkaillemme sekä omien myyntikonttoriemme kautta että jälleenmyyjäverkostomme välityksellä. Toimitamme myös muiden tunnettujen diagnostiikkatuotteiden valmistajien tuotteita.

Arvot, mission ja visio

  • Arvot
  • Missio ja visio