Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotka auttavat meitä kehittämään sivustoamme ja tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Käyttämälllä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

X
You appear to be from the USA. Would like to proceed to Products available in the USA?
   

QuikRead go

QuikRead go - uuden sukupolven vieritestijärjestelmä - auttaa diagnoosin tekemisessä ja hoidon valinnassa. Laitteen helppokäyttöisyys mahdollistaa luotettavat ja nopeat tulokset.

QuikRead go on pienikokoinen automaattinen laite, jossa tulokset tulevat näkyviin kosketusnäytölle ja tallentuvat laitteen muistiin. Kaikki testin työvaiheet tapahtuvat laitteen sisällä, mikä tuo joustavuutta potilastyöhön.

Laitteella voidaan tällä hetkellä määrittää seuraavat testit: CRP, CRP+Hb, Strep A ja iFOBT.

QuikRead go -laite on pienikokoinen, automaattinen laite, jota käytetään kvantitatiivisiin ja kvalitatiivisiin mittauksiin yhdessä QuikRead go -reagenssipakkausten kanssa. Laitteesta ja käyttövalmiista reagenssipakkauksista koostuva QuikRead go -järjestelmä on tarkoitettu erityisesti perusterveydenhuollon käyttöön. Laite voidaan liittää sairaalan tai laboratorion tietojärjestelmiin (HIS/LIS).

QuikRead go CRP on nopea ja helppokäyttöinen pikatesti C-reaktiivisen proteiinin (CRP) kvantitatiiviseen määrittämiseen kokoverestä, seerumista ja plasmasta QuikRead go -laitteella. Testi antaa luotettavan tuloksen muutamassa minuutissa ja nopeuttaa hoitopäätöksen ja diagnoosin tekemistä.

QuikRead go CRP+Hb on nopea ja potilasystävällinen diagnostinen testi, jolla saadaan yhdestä näytteestä sekä C-reaktiivisen proteiinin (CRP) että hemoglobiinin (Hb) kokoverestä käytettäessä QuikRead go -laitetta. 

QuikRead go -järjestelmä on suunniteltu erityisesti perusterveydenhuollon käyttöön. 

QuikRead go Strep A on helppo ja nopea testi streptokokki A (Streptococcus pyogenes) -bakteerin toteamiseen nielunäytteestä. Streptokokki A on bakteeriperäisen nielutulehduksen (angiinan) aiheuttaja. Tätä testiä käytetään yhdessä QuikRead go -laitteen kanssa, joka tallentaa tulokset automaattisesti käyttäjä- ja/tai potilastietojen kanssa. Laite voidaan tarvittaessa liittää sairaalan tai laboratorion tietojärjestelmiin (HIS/LIS).

QuikRead go iFOBT -testi on immunokemiallinen testi ulosteen piilevän veren osoittamiseen ja kvantitatiiviseen määrittämiseen kun potilaalla epäillään alemman mahasuolikanavan verenvuotoa. Testi tehdään QuikRead go -laitteella. Laite voidaan tarvittaessa liittää sairaalan tai laboratorion tietojärjestelmään (HIS/LIS).  

QuikRead go -järjestelmän tarvikkeet parantavat järjestelmän tehokkuutta ja käytön turvallisuutta sekä helpottavat käyttöä. QuikRead go -järjestelmään on saatavilla lisävarusteena tulostin, viivakoodilukija, akku, USB-ohjelmistotikut, sarjaliitäntäkaapeli ja työasema.


Kiinnostuitko tuotteistamme?

Ota meihin yhteyttä

yhteydenottolomake

yhteyshenkilöt