Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotka auttavat meitä kehittämään sivustoamme ja tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Käyttämälllä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

X
You appear to be from the USA. Would like to proceed to Products available in the USA?
   

Orion GenRead

Orion GenRead on joustava laboratorioratkaisu, joka sisältää pienen laitteen ja käyttövalmiita testipakkauksia. Se on tarkoitettu patogeenien nopeaan ja tarkkaan molekyylibiologiseen tunnistamiseen erilaisissa laboratorioympäristöissä.

Orion GenRead perustuu Orion Diagnostican patentoimaan isotermaaliseen nukleiinihappojen monistusteknologiaan, SIBAan (Strand Invasion Based Amplification).

Orion GenRead C. difficile ja Orion GenRead Campylobacter ovat saatavilla.
Seuraavat analyytit: Influenza A & B ja RSV.

Tutustu SIBA-teknologiaan katsomalla animaation englanninkielinen lyhyt versio tästä.

Orion GenRead -laite on pieni ja helppokäyttöinen laite nukleiinihappojen monistukseen.  Laitetta käytetään yhdessä Orion GenRead -reagenssipakkausten kanssa erilaisten patogeenien nopeaan tunnistamiseen, ja se soveltuu hyvin monenlaisiin laboratorioympäristöihin. 

Orion GenRead C. difficile on molekyylitesti toksinogeenisen Clostridium difficilen havaitsemiseen potilaiden ulostenäytteistä, joilla epäillään olevan C. difficile -infektio (CDI).

Orion GenRead Campylobacter on molekyylitesti kampylobakteerin lajien C. jejuni, C. coli ja C.lari havaitsemiseen ulostenäytteistä, jotka on otettu potilailta, joilla epäillään olevan kampylobakteeri-infektio.

Orion GenRead ‑järjestelmään saatavissa olevat tarvikkeet mahdollistavat järjestelmän optimaalisen käytön eri tilanteissa. Tällä hetkellä saatavissa olevia lisävarusteita ovat tulostin, kuumennusblokki, Vortex, akku ja työasema.


Kiinnostuitko tuotteistamme?

Ota meihin yhteyttä

yhteydenottolomake

yhteyshenkilöt